Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@07:11:33 GMT

اجرای طرح پایلوت تولید انار بر داربست در ساوه

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۶۷۲۶

اجرای طرح پایلوت تولید انار بر داربست در ساوه

ایسنا/مرکزی مدیرعامل اتحادیه سراسری باغداران کشور با اشاره به ظرفیت شهرستان ساوه در تولید انار مرغوب و با کیفیت اظهار کرد: طرح پایلوت تولید انار بر داربست در قطب تولید انار کشور اجرایی خواهد شد.

کمال یدالهی یکشنبه ۲۸ شهریورماه در جلسه هماهنگی خرید و صادرات محصول انار باغداران شهرستان ساوه، اظهار کرد: در راستای تقویت و توسعه صادرات انار باید قیمت مناسب برای صادرکنندگان تعیین شود و از طریق تعاونی‌ها بدون واسطه این محصول خریداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه واسطه‌ها به تولیدکنندگان بخش کشاورزی آسیب جدی وارد می‌کنند، افزود: نقش فعال تعاونی‌ها منجر به قطع دست واسطه ها خواهد شد و حمایت اتحادیه باغداران نیز از اهمیت خاصی برخوردار است.

او با تاکید بر نقش آموزش در حوزه کشاورزی و باغداری گفت: آموزش نقش موثری در ارتقای بهره‌وری محصولات کشاورزی خواهد داشت و اتحادیه باغداران ایران با مشارکت تعاونی‌ها آماده برگزاری کلاس‌های آموزشی در زمینه مبارزه با آفاتی چون کرم گلوگاه انار و مگس مدیترانه‌ای است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری باغداران ایران، با اشاره به اجرای طرح پایلوت تولید انار بر داربست در ساوه تصریح کرد: در اجرای این طرح حدود ۵۰ درصد از اعتبارات از محل کمک‌های بلاعوض و مابقی در قالب تسهیلات تامین خواهد شد. در این راستا اعتبارات مناسبی به بخش کشاورزی اختصاص یافته است و کشاورزان باید نسبت به تولیدات بازار محور اهتمام جدی داشته باشند.

وی بر ایجاد پایانه صادراتی انار در شهرستان ساوه تاکید کرد و افزود: ایجاد پایانه صادراتی انار در شهرستان ساوه ضروری است و برای اجرای آن اعلام آمادگی شده است.

اجرای خرید توافقی انار در سال جاری

هاشمی مدیرعامل تعاون روستایی استان مرکزی نیز از ساوه به عنوان قطب تولیدکننده انار یاد کرد و افزود: در سال جاری با مشارکت بین بخشی و شرکت تعاونی باغداران ساوه خرید توافقی انار را اجرایی خواهیم کرد.

وی بر برنامه‌ریزی با مشارکت صادرکنندگان در کشورهای آسیای میانی تاکید کرد و افزود: در این راستا تفاهم نامه مشترک امضا می‌شود تا سود بیشتر در استفاده از انار حاصل شود و برای تولیدکنندگان نیز بهره‌وری بالا به ویژه درخصوص محصولات درجه ۲ و ۳ در حوزه فرآوری به همراه خواهد داشت.

هاشمی گفت: در اجرای این طرح انار تولیدی به طور مستقیم از باغداران خریداری و وارد صنعت فرآوری می شود و تلاش خواهیم کرد پایانه صادراتی در اختیار شرکت تعاونی باغداران قرار گیرد گرچه به دلیل کمبود نقدینگی هنوز احداث پایانه محقق نشده است. تلاش خواهیم کرد مجددا فرایند واگذاری پیگیری و زمین را مجددا به شرکت تعاونی برگردانیم تا پایانه احداث شود.

پیش بینی تولید 150 هزار تن انار در ساوه

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوه نیز گفت: این شهرستان با ۱۳۷ هزار هکتار سطح زیر کشت و تولید افزون بر ۷۰ نوع انواع محصولات، قطب کشاورزی استان مرکزی است.

حسن شریفی افزود: فرهنگ تعاون در کشور ضعیف است و بر این اساس نتوانستیم فعالیت‌ها را در قالب تعاونی به خوبی انجام دهیم.

وی افزود: مگس مدیترانه‌ای در برخی استان‌ها طغیان کرده است و از آنجاکه برخی استان‌ها با نام انار ساوه محصول خود را  در این شهرستان عرضه می‌کنند که احتمال شیوع آفات را افزایش می‌دهد.

شریفی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۵۰ هزار تن انار در باغات ساوه تولید شود که ۶۰ درصد آن جنبه صادراتی دارد. باید تولید انار را اقتصادی کنیم و با فعال کردن تشکل‌ها، تولید انار بدون حضور واسطه‌ها، صادرات محور شود.

وی بیان کرد: در احداث پایانه صادراتی انار آمادگی همکاری داریم و هم اکنون زمین برای احداث اختصاص داده شد اما به دلیل عدم سرمایه‌گذاری عملیات اجرایی احداث آن با وقفه مواجه شده است.

در این نشست برخی کشاورزان و اعضای اتحادیه باغداران مشکلات خود در زمینه تولید و عرضه انار مطرح کردند و تصمیماتی برای برون رفت از آن اتخاذ شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انار ساوه استانی اقتصادی استانی شهرستانها کشاورزی پایانه صادراتی شهرستان ساوه تولید انار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!

نکته حائز اهمیت در زمان خرید لوله داربستی این است که اگرچه برخلاف سایر انواع مقاطع فولادی تنوع چندانی ندارند، ولی حجم مصرف‌شان بسیار بالا است. بنابراین این حجم بالای مصرف، نشان‌دهنده حساسیت انتخاب درست نوع لوله و مطلوب‌بودن کیفیت در زمان خرید است. انتخاب نادرست متعاقبا هزینه خرید لوله را افزایش خواهد داد. برای خرید لوله داربستی در حجم های مختلف می بایست به ضخامت، سایز، طول لوله توجه نموده و بر اساس کیفیت تولید، برند مناسب را انتخاب نمایید. اما اینکه چگونه بهترین برند و کیفیت لوله داربستی را انتخاب کنید، نکات ضروری خرید است.

لوله داربستی و هرآنچه که باید در مورد آن بدانید

لوله‌های داربست به‌دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و داشتن امنیت در مصارف ساختمانی بسیار مناسب هستند. برای ساخت آن‌ها ابتدا ورق‌های مستطیلی‌شکل از غلتک‌هایی عبور می‌کنند و سپس به‌صورت رول‌شده، فرم می‌گیرند. بعد از این مرحله، لبه‌های آن‌ها به هم نزدیک می‌شوند و توسط دستگاه‌های جوشکاری به‌یکدیگر اتصال می‌یابند.

لوله‌های داربستی براساس اجزای تشکیل‌دهنده سازه، نحوه نصب و مورد مصرف طبقه‌بندی می‌شوند. از پرکاربردترین انواع داربست‌ها می‌توان به داربست مثلثی، چکشی ستاره‌ای، چکشی کاسه‌ای، معلق، پایه‌دار، تک و دوبل اشاره کرد. هرکدام از آن‌ها برای شرایط خاصی مناسب و کارآمد خواهند بود.

در اینجا باید اشاره کرد که برخلاف سایر لوله‌های درزدار، تست گاز یا تست آب بر روی این لوله‌ها انجام نمی‌شود. زیرا در انتقال سیالات نقشی ندارند. بنابراین به‌دلیل انجام نشدن تست‌های فوق بر روی این محصولات آن‌ها را به‌عنوان لوله‌های تست مردود یا پلیسه می‌شناسند. البته لازم به ذکر است که عدم اجرای تست‌های فشار آب و گاز به این معنا نیست که این لوله‌ها تست نمی‌شوند، بلکه تنها تست‌های هیدرواستاتیکی در مورد آن‌ها اجرا نمی‌شوند. لذا مقاومت این لوله‌ها در برابر فشار قطعا ارزیابی خواهد شد. چرا که قرار است برای داریست در سازه های با ارتفاع بالا به کار گرفته شوند و باید تضمین تحمل بار در ارتفاع را گرفته باشد.

نکاتی که باید پیش از خرید لوله داربست بدانید

شاید لوله‌های داربستی همانند دیگر انواع لوله های فولادی، انواع متعددی ندارند و کاربرد آن‌ها محدود باشد، ولی کارایی بسیار زیاد دارند. این لوله‌ها اگرچه برای انتقال سیالات به کار برده نمی‌شوند، ولی باید توجه خاصی به آن‌ها در جهت حفظ سلامت افراد داشت. در ادامه به نکات اصلی پیش از خرید لوله داربستی همچون جنس، سایز و ابعاد، کیفیت و برند می‌پردازیم.

بررسی جنس لوله داربست

لوله‌های داربست از جنس لوله‌های فولادی گالوانیزه هستند که به‌شکل‌های گرد با قطر استاندارد O.D 48.3 میلی‌متر (BS1139 EN39) از‌طریق فرآیند نورد ساخته شده‌اند. به‌طور کلی، مواد استاندارد مورد استفاده در تولید لوله داربست باید دارای شرایط زیر باشد:

جنس: فولاد، فولاد گالوانیزه. خواص مکانیکی: ضد‌خوردگی، عمر طولانی. الزامات: دستیابی به‌‌میزان سطح سختی و استحکام کششی مطابق با استاندارد BS 1139. بررسی سایز و ابعاد لوله داربست

این لوله‌ها باید قطر 48.3 میلی‌متر و ضخامت دیواره 3.2 تا 4.0 میلی‌متر داشته باشند. ضمنا آن‌ها باید ازنظر بصری به‌شکل لوله مستقیم ظاهر شوند و بیش از 15 میلی‌متر در طول 3 متر منحرف نشوند. طولانی‌ترین لوله داربست 6.4 متر است. البته طول را می‌توان به اندازه‌های سفارشی نیز از 0.3 متر تا 5.8 متر برش داد. گریدهای فولادی لوله‌های داربست شامل S235، S355، STK400، STK 500 و غیره است.

بررسی کیفیت لوله داربستی

کیفیت تولید یکی از مهم‌ترین نکاتی است که پیش از خرید لوله داربستی حتما باید به آن توجه داشته باشید. این شاخص شامل دقت ابعادی سطح مقطع، درز جوش و کیفیت ورق مصرفی است. مسلما ورق سالم و انتخاب لوله فولادی مستحکم عاری از هرگونه آسیب و زنگ‌زدگی، تاثیر به‌سزایی در کیفیت نهایی لوله تولیدی خواهد داشت.

کیفیت بالای ورق فولادی درجه یک، مزایای متعددی از جمله سهولت و افزایش سرعت کار را به ارمغان می‌آورد. در اینجا نکته بسیار مهم این است که تنها آن دسته از تجهیزات داربستی مرغوب و با‌کیفیت نامیده می‌شوند که توانایی تحمل وزنی در حدود ۴ برابر وزن خود را داشته باشند. از‌طرف دیگر نباید بیش از ظرفیت تعیین‌شده از این لوله‌ها استفاده کرد چون به حوادث ناگوار منجر خواهد شد.

برند تولیدکننده لوله داربست

کارخانه‌های بسیاری در‌حال تولید لوله داربستی هستند که کیفیت نهایی محصولات آن‌ها به نوع ورق مصرفی بستگی دارد. همچنین نوع ورق سیاهی که به‌عنوان ماده اولیه استفاده می‌شود، قیمت خرید لوله داربستی این کارخانه‌ها را تعیین می‌کند. شایان ذکر است که بهترین لوله داربست معمولا با استفاده از ورق سیاه کارخانه ساخته می‌شود.

محاسبه وزن لوله داربست

از مهم‌ترین فاکتورهای مهم در نحوه محاسبه وزن لوله داربست می‌توان به طول، ضخامت، قطر لوله موجود و مواردی از این قبیل اشاره کرد. به‌طور کلی، دو رابطه ریاضی برای محاسبه وزن این لوله‌ها به شرح زیر استفاده می‌شود:

محاسبه اصولی وزن لوله‌های فولادی:

(چگالی فولاد × ضخامت × طول لوله × عرض نوار برش شده از ورق) تقسیم بر هزار

محاسبه ساده وزن لوله داربستی:

ضخامت× قطر بیرونی ×عرض نوار برش داده‌شده از ورق

از‌طریق جدول زیر می‌توان وزن هرشاخه 6 متری را برحسب میزان ضخامت و قطر لوله داربست محاسبه کرد:

وزن هرشاخه 6 متری

 (kg)

ضخامت لوله

 (mm)  

قطر لوله داربست

 (mm)

قطر لوله (inch)

14.100

2

48

1.2  

15.900

2.3

48

1.2  

17.200

2.5

48

1.2  

19.200

2.8

48

1.2  

20.500

3

48

1.2  

نحوه بررسی قیمت لوله داربست به‌صورت روزانه

قیمت این محصول نیز مانند سایر محصولات فولادی تحت تاثیر عوامل مختلفی است. برای این منظور، خریداران باید از‌طریق موسساتی استعلام قیمت کنند که به‌صورت روزانه بهای لوله داربست را منتشر می‌کنند.

اطلاع از نحوه قیمت‌گذاری‌ها و خرید لوله داربستی

از عواملی که برروی قیمت‌گذاری به‌منظور خرید لوله داربستی تاثیر خواهند داشت باید به هزینه‌های حمل‌و‌نقل، قیمت جهانی آهن‌آلات در بازارهای جهانی و قیمت دلار در بازار داخلی اشاره کرد. شایان ذکر است که البته هزینه این خدمات و قیمت به‌روز لوله به فاکتورهای مختلفی همچون هزینه سوخت، هزینه استخدام رانندگان، هزینه خرید تجهیزات انتقالی و غیره بستگی دارد.

جمع‌بندی

نکته حائز اهمیت در زمان خرید لوله داربستی این است که اگرچه برخلاف سایر انواع مقاطع فولادی تنوع چندانی ندارند، ولی حجم مصرف‌شان بسیار بالا است. بنابراین این حجم بالای مصرف، نشان‌دهنده حساسیت انتخاب درست نوع لوله و مطلوب بودن کیفیت در‌زمان خرید است. لذا مواردی همچون جنس، سایز، ابعاد، کیفیت و برند نکاتی هستند که باید پیش از خرید لوله داربستی به آن‌ها توجه کرد. برای خرید لوله داربستی باید به بنگاه ها و مراکز خرید و فروش انواع مقاطع فولادی مراجعه نمایید که علاوه بر ارائه مشاوه حین خرید، بهترین کیفیت را با بهترنی قیمت برای خریدار به ارمغان بیاورند.

منبع: آهن ملل: خرید و فروش مقاطع فولادی (انواع لوله، لوله داربستی، لوله گالوانیزه، لوله مانیسمان، لوله اسپیرال، لوله گازی)

 

دیگر خبرها

  • صدور حکم توقیف اموال دو تن از مدیران اسبق تعاونی مسکن مهر دماوند
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان