Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@12:01:57 GMT

طرح پایلوت تولید انار بر داربست در ساوه اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۵۲۳۶

طرح پایلوت تولید انار بر داربست در ساوه اجرا می‌شود

به گزارش ایرنا، «کمال یدالهی» روز یکشنبه در جلسه هماهنگی خرید و صادرات محصول انار باغداران شهرستان ساوه، گفت: به منظور توسعه صادرات در محصول انار باید قیمت مناسب برای صادرکنندگان تعیین شود و از طریق تعاونی‌ها بدون واسطه خریداری شود.

وی بیان کرد: واسطه‌ها به تولیدکنندگان آسیب جدی وارد می‌کنند که در این زمینه تعاونی‌ها باید نقش فعالی داشته باشند و اتحادیه باغداران نیز حامی همه جانبه کشاورزان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه سراسری باغداران ایران، آموزش کشاورزان را  امری حائز اهمیت دانست و گفت: این موضوع در ارتقای بهره‌وری محصولات کشاورزی نقش بسزایی دارد و اتحادیه باغداران ایران با مشارکت تعاونی‌ها آمادگی برگزاری کلاس‌های آموزشی در زمینه مبارزه با آفاتی چون کرم گلوگاه انار و مگس مدیترانه‌ای را دارد.

یدالهی ادامه داد: طرح پایلوت تولید انار بر داربست در ساوه اجرا خواهد شد که حدود ۵۰ درصد از اعتبار این طرح از محل کمک‌های بلاعوض و مابقی در قالب تسهیلات تامین خواهد شد.

وی عنوان کرد: با همت مسئولان بودجه خوبی به بخش کشاورزی اختصاص یافته است و کشاورزان باید نسبت به تولیدات بازار محور توجه داشته باشند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری باغداران ایران، ایجاد پایانه صادراتی انار در شهرستان ساوه را امری ضروری عنوان کرد و برای احیای مجدد این طرح اعلام آمادگی شد.

در این نشست کشاورزان و اعضای اتحادیه باغداران مسائل و دغدغه‌های خود در زمینه تولید و عرضه انار مطرح کردند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی ساوه تبایدل الکترونیکی اسناد پزشکی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی ساوه وزارت جهاد کشاورزی ساوه کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، سید اسماعیل علوی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و تأمین به موقع تغذیه مورد نیاز گیاه، اظهار کرد: از ابتدای فصل کشت برنج تاکنون 725 تن انواع کودهای یارانه‌ای به شالیکاران شهرستان ساری توزیع شد.

 

وی با بیان اینکه توزیع تا پایان فصل زراعی کشت محصول برنج با صدور حواله الکترونیک توسط مروجین هشت مرکز جهاد کشاورزی و از طریق 32 شبکه کارگزار خصوصی و تعاونی‌های تحت پوشش به کشاورزان ادامه دارد، تصریح کرد: کودهای توزیع شده شامل 145 تن کود ازته، 290 تن فسفاته و 290 تن پتاسه و مابقی کودهای سولفات روی، کود بیولوژیک و آلی است. 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: هدف تأمین و توزیع نهاده‌های اصلی و مهم کشاورزی از جمله انواع کودهای یارانه‌ای است که با توجه به شروع کشت بهاره با برنامه‌ریزی‌های انجام شده درصدد هستیم تا تمام نیازهای کشاورزان شالیکار در زمینه کود را بر اساس سهمیه‌های تعیین شده پاسخگو باشیم.

 

علوی با اشاره به حضور میدانی و مستمر تیم بازرسین این شهرستان برای پایش توزیع کود، تصریح کرد: عملیات توزیع کود تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی بطور مستمر رصد شده و علاوه بر آن با برقراری ارتباط مستقیم تلفنی با کشاورزان وضعیت توزیع کود مورد نیاز آن‌ها پایش می‌شود.

دیگر خبرها

  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • رئیسی قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها را برای اجرا ابلاغ کرد
  • قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها توسط رئیس جمهور ابلاغ شد
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند