Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت‌الاسلام حسین جلالی صبح امروز در نشست خبری با تبریک روز مباهله و گرامیداشت روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران  پل ارتباطی بین مردم و مسؤولان هستند. وقتی مشکلی توسط رسانه‌ها برجسته می‌شود نیمی از حل آن مشکل یا بحران مرهون خبری است که جامعه خبری به گوش مسؤولان می‌رسانند، گاهی معضلی در آینده تبدیل به یک بحران و مشکل می‌شود که از قبل به وسیله یک خبر هشدار داده می‌شود که این هشداردادن هم زمینه پیشگیری را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان‌های رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در خبر، دقت و سرعت بسیار مهم است، ادامه داد: همان‌طور که رسالت خبرنگاران سنگین و حرفه سخت و زیان‌آوری است، مسؤولیت دشواری هم دارند.

جلالی ابراز کرد: نماینده اگرچه حوزه اجرا جزو وظایف قانونی‌اش نیست، اما حضور در حوزه اجرا به‌صورت یک رویه و سنت تعریف شده است و مردم در حوزه اجرا از ما توقع دارند.

وی افزود: متأسفانه حوزه اجرا این‌طور نیست که محدود به یک اداره یا وزارتخانه شود. نماینده با رویه عرفی که تعریف شده باید در همه این حوزه پاسخ مطالبه‌ها را بدهد و در همه وزارتخانه‌ها باید حضور یابد تا بتواند گرهی از مشکلات حوزه انتخابیه یا کشور باز کند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس بیان کرد: یک شخص زمانی که نماینده شد، نماینده کشور است؛ روز اولی که وارد مجلس شدیم از بیانات سکان‌دار نظام احساس کردیم که اولویت‌های مجلس مهم است؛ بحث تولید و رونق تولید، جمعیت و خانواده و صیانت از فضای مجازی سه موضوع مهمی بود که در راس کار قرار گرفت.

وی گفت: در اولویت‌هایی که رهبری فرمودند؛ بحث جمعیت را در کمیسیون فرهنگی شروع کردیم و هفت‌هزار نفر ساعت برای طرح جمعیت زمان گذاشتیم، نه به این معنا که من همه جلسات حضور داشته باشم، ما از کارشناسان و بهداشت و درمان و همه متخصصان حوزه جمعیت و جمعیت‌شناسی دعوت کردیم و با حضور اساتید حوزه و دانشگاه یک سال کار سنگینی انجام شد تا بحث جمعیت و خانواده به تصویب رسید.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: برای رسیدن به نتیجه، مجلس تفویض اختیار داد و کمیسیون ویژه متشکل از ۲۳ نفر تشکیل دادیم و سنگ‌تمام گذاشتیم تا این طرح تصویب شد؛ طرح ۷۴ ماده دارد هر ماده دارای یک پک است که ممکن است هر ماده ۱۰ تا زیرمجموعه داشته باشد.

وی بیان داشت: اشتغال و ازدواج جوانان، تکریم زنان خانه‌دار و شاغل و مشوق‌های بسیار خوبی در حوزه جمعیت در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام جلالی تصریح کرد: خیلی جاها مردم از حقوق خود به‌دلیل ناآشنا بودن به قانون استفاده نمی‌کنند و یکی از رسالت‌های خبرنگاران آشناکردن مردم با حقوق خود است که قانونی و بدون منت در اختیارشان قرار گیرد.

وی در ادامه بحث طرح صیانت از فضای مجازی پرداخت و گفت: یک جمله از اعتراض‌هایی که در حوزه فضای مجازی مطرح شد، مبتنی بر واقعیت نیست؛ چون در این طرح از لحظه اعلام، پیگیری، حمایت و رای دادن بنده حضور داشتم و یکی از حامیان این طرح هستم. برای اینکه در مجلس چیزی تحت عنوان قانون در فضای مجازی تصویب نشده به همین جهت زمانی که چیزی تصویب نشده به هیچ عنوان قانونی وجود ندارد که این اعتراض‌ها صورت گرفته؛ در واقع در مجلس تصویب شد که فضای مجازی مانند سایر کشوها چارچوب می‌خواهد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ما اجازه دادیم متخصصان داخل و خارج از مجلس بنشینند و وظایف و قوانین در حوزه مجازی را تدوین کنند و این تا رسیدن به قانون راه طولانی و درازی دارد؛ به همین جهت این پرسش پیش می‌آید که طرح چه بود؟ این پیش‌نویس بوده و قانون نیست و همچنین ممکن است تبدیل به قانون هم نشود.

وی اضافه کرد: طبق این پیش‌نوس هیچ پلتفرم داخلی یا خارجی بسته نمی‌شود و این قول را به مردم می‌دهم ما در این طرح خواستار تنوع اینترنت هم شدیم تا کسانی که تولید محتوا می‌کنند هم از مزایای فضای مجازی بهره‌مند شوند؛ ضمن اینکه پلتفرم‌‌های خارجی باید در کشور ما نمایندگی رسمی داشته باشند که اگر حق و حقوق شهروندان ضایع شد قابل پیگیری باشد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی  در ادامه به مسائل و مشکلات شهرستان رفسنجان پرداخت و آب، حمل و نقل و برق را از زیرساخت‌های توسعه و سرمایه‌گذاری برشمرد و گفت: ما با تنش آبی شدیدی در شهر مواجه‌ایم، زیرساخت‌های برق خیلی ضعیف است و 35 مگاوات برق کم داریم و مسائل مربوط به حمل و نقل و زمینی و هوایی باید حل می‌شد که در این راستا اقداماتی انجام دادیم.

وی در حوزه برق تصریح کرد: نزدیک به یک سال نسبت به احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در رفسنجان دوندگی کردیم و مدیر مجتمع مس رفسنجان هم از طرفداران این پروژه بود تا اینکه توانستیم در ۲۳ خرادماه امسال مجوز نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در رفسنجان را بگیریم که قرار است در منطقه ویژه اقتصادی راه‌اندازی شود که به محض مشخص‌شدن مکان کار شروع می‌شود.

حجت‌الاسلام جلالی عنوان کرد: ۱۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری برای این طرح است و پیمانکار و مشاور طرح انتخاب شده و طی دوره سه ساله اجرا می‌شود که با بهره‌برداری از این پروژه معتقدیم برق جنوب‌شرق را پشتیبانی می‌کند.

وی با ابراز گله‌مندی نسبت به انتقال آب خلیج‌فارس از رفسنجان به کرمان ابراز کرد: ما مخالف بردن آب به دیگر مناطق نیستیم اما زمانی که رفسنجان از بی‌آبی رنج می‌برد باید آب رفسنجان و انار هم تأمین شود، ۲۰۰ لتیر در ثانیه برای انار و ۳۰۰ لیتر در ثانیه برای رفسنجان درخواست دادیم و پیگیری می‌کنم که این آب به حوزه انتخابیه برسد.

حجت‌الاسلام جلالی افزود: در خط دو انتقال آب خلیج‌فارس هم رفسنجان دیده شده که امیدواریم بتوانیم از این خط هم بهره‌مند شویم.

وی بیان کرد: در حوزه کشاورزی به‌شدت با مشکل آب مواجه‌ایم. خرده‌مالکان زیادی داریم که اگر باغات کشاورزی به‌صورت تعاونی تجمیع می‌شد مسائل و مشکلات حل می‌شد. جهاد کشاورزی باید ورود کند با کشاورزان صحبت کند تعاونی تشکیل دهد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس د بخش دیگری از سخنان خود به بحث جاده‌ها پرداخت و  به عنوان نمونه تلفات جاده‌ داوران را یادآور شد و بیان داشت: در این جاده با عرض کم روزانه شاهد حوادث دلخراشی هستیم که نیازمند دوبانده‌سازی است و با پیگیری‌هایی که انجام دادیم ۲۰ کیلومتر تا تونل را با اعتبار هشت میلیارد تومان که گرفتیم قرار است اجرا شود اما کافی نیست و پیگیری می‌کنیم که تا زرند پیش برود.

حجت‌الاسلام جلالی تردد روزانه ۳۰ تانکر حمل سوخت از مقابل بیمارستان و سطح شهر که مناطق مسکونی هستند یاد کرد و این تانکرها را به منزله بمب متحرکی عنوان کرد که با یک جرقه می‌تواند فاجعه انسانی به‌بار بیاورد.

وی در همین رابطه توضیح داد: وجود کمربندی شرقی نیاز است تا ضمن حذف تردد این تانکرها بار ترافیکی هم در شهر کاسته شود، بنابراین با پیگیری‌هایی که انجام دادیم و فرماندار در این زمینه پیگیری کرد، فعلا چهار میلیارد تومان برای شروع کار کمربندی شرقی بودجه تخصیص داده شده است.

نماینده مردم رفسنجان و انار در خانه ملت در ادامه با اشاره به اینکه باید به شبکه ملی و بین‌المللی ریلی وصل بشویم و برای رفسنجان پروژه‌ای از قبل دیده نشده، اظهار داشت: برای قطار مطالعات انجام شد. از باغین تا منطقه ویژه اقتصادی که بارانداز صورت می‌گیرد و ایستگاه مسافربری هم در رفسنجان است و به احمدآباد وصل می‌شود، این قطار به سمت بافق نمی‌رود و به همین دلیل ۱۵۰ کیلومتر فاصله کم خواهد شد و کاهش دو ساعتی زمان را در پی خواهد داشت. با پیگیری که انجام دادیم قرار است یک سوم آن را دولت بپردازد و برای دو سوم مابقی به‌دنبال جذب سرمایه‌گذار هستیم.

اما مسائل اجتماعی هم موضوع دیگر سخنان نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس بود، وجود حدود ۳۰۰ کارتن خواب که حجت‌الاسلام جلالی آن را برای چهره شهر فرهنگی مانند رفسنجان نازیبا می‌داند و راه چاره و درمان این معضل را ایجاد کمپ‌های اجباری عنوان می‌کند، که در این راستا کمپ زنان در یکی از مناطق شهرستان راه‌اندازی شده است.

حجت‌الاسلام جلالی در پایان سخنان خود یادآور شد: طی یک سال، احصاء مسائل و مشکلات شهرستان در دستور کار بود و از دفتر به روستاها سرکشی می‌شد و مسائل احصاء و انتقال داده می‌شد و با حضور مسؤولان برای حل و فصل مشکلات روستاها به این مناطق سر زدیم که خیلی تأثیرگذار بود چنان‌چه در سفر به منطقه راویز بسیاری از مشکلات این منطقه به کمک فرماندار و دیگر مسؤولان ادارات حل و فصل شد.

وی همچنین متذکر شد: روز گذشته هم طی سفر به دهستان قاسم‌آباد مشکلات حوزه آب، برق، مخابرات، راه‌ها، اراضی ملی و موقوفه و...بررسی و نسبت به حل آن تصمیم‌گیری شد.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نیروگاه 500 مگاواتی برق در رفسنجان احداث نیروگاه برق نیروگاه برق آب خلیج فارس نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس حجت الاسلام جلالی انجام دادیم فضای مجازی حوزه اجرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - سروش سلیمی: کمتر از سه روز دیگر یعنی ۲۱ اردیبهشت مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور دوازدهم در سراسر کشور برگزار می‌شود و در ۲۲ حوزه انتخابیه کشور، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری ،۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

بر اساس اعلام رئیس ستاد انتخابات استان فارس در نشست خبری که امروز بعد از ظهر در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد در این مرحله ۸۲۰ شعبه برای اخذ رأی در استان فارس در نظر گرفته شده که از این تعداد ۴۹۷ شعبه در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و ۳۲۳ شعبه نیز در شهرستان‌های مرودشت و پاسارگاد و ارسنجان دایر خواهد شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس گفت: از این تعداد صندوق ۶۲۹ شعبه ثابت شهری و روستایی و ۱۹۱ شعبه نیز سیار خواهد بود که جهت پوشش کامل انتخابات در نظر گرفته شده است.

اسماعیل قزل سفلی تعداد واجدان شرایط رأی دادن در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان را یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر و در حوزه ارسنجان، مرودشت و پاسارگاد ۳۰۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در مجموع ۲۷ هزار نفر جهت اجرا و نظارت و تأمین امنیت مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان فارس همکاری دارند.

وی همچنین بیان کرد: انتخابات در شیراز و زرقان تمام الکترونیکی است و آموزش‌های کامل در این خصوص داده شده است.

گفتنی است در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه شیراز زرقان و حوزه مرودشت ارسنجان پاسارگاد جمعاً شش نفر رقابت می‌کنند که از این تعداد ۴ نامزد در حوزه انتخابیه شیراز زرقان و ۲ نامزد در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان پاسارگاد برای ۳ کرسی باقیمانده به رقابت خواهند پرداخت.

در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد رقابت بین اسفندیار عبدالهی و سیروس سجادیان است که در دور اول عبدالهی با ۱۸ هزار و ۵۹۸ رأی اول شده بود و سرویس سجادیان با ۱۴ هزار و ۵۳۰ رأی بیشترین رأی را پس از وی به دست آورد و به مرحله دوم راه یافت.

در حوزه انتخابیه شیراز زرقان رقابت بین چه کسانی است؟

در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان نیز در دور اول روح الله نجابت با ۷۸۳۵۱ رأی و جعفر قادری با ۵۹۰۶۲ رأی بیشترین رأی را به دست آوردند و توانستند حدنصاب لازم یعنی یک پنجم کل آرا را به دست آورده و مستقیماً وارد مجلس دوازدهم شوند.

جعفر قادری سابقه حضور در مجلس در ادوار هشتم و نهم و یازدهم را در کارنامه خود دارد و روح الله نجابت نیز در دور یازدهم نماینده مردم شیراز و زرقان بود.

رقابت در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان بین علیرضا پاک فطرت با ۵۶۳۲۹ رأی، ابراهیم عزیزی با ۵۲۷۷۳ رأی، سیداسماعیل حسینی با ۴۹۰۱۱ رأی و رحمت الله مرزوقی با ۴۷۳۴۱ رأی به دور دوم کشید.

علیرضا پاک‌فطرت با شعار انتخاباتی شهردار اسبق شیراز در مجلس یازدهم با ۱۹۳ هزار و ۷۹۰ رأی اول شده بود اما در این دوره شاهد حدود ۱۳۷ هزار ریزش رأی در میان حامیان خود بود و سید اسماعیل حسینی و رحمت الله مرزوقی نیز به عنوان استادان نخبه دانشگاه شیراز دیگر رقبای این دوره از انتخابات مجلس در شیراز و زرقان هستند.

ابراهیم عزیزی فرماندار اسبق شیراز و استاندار اسبق هرمزگان نیز نقطه عطف حضورش در مجلس یازدهم را پیگیری طرح‌های کلانی چون اتصال فارس به خلیج فارس (که همچنان در اما و اگر است)، پیگیری انتقال آب از خلیج فارس به مرکز و فارس و بهبود زیرساخت‌های استان از جمله حمل و نقل و طرح‌هایی با محوریت محرومیت‌زدایی و عدالت‌گستری می‌داند.

سخنرانی وی در دومین سفر رئیس جمهور به فارس و انتقاد از برخی رویه‌ها در استان فارس از جمله انتقاد از نبود شایسته‌سالاری در برخی انتصابات و ضعف استان در زیرساخت‌هایی چون راه، آب و امنیت به عنوان مشوق سرمایه‌گذاری و انتقاد از بی‌برنامگی استان فارس در ساماندهی اتباع بیگانه مدت‌ها تیتر رسانه‌ها بود.

در شهرهای تاریخی مرودشت ارسنجان و پاسارگاد چه کسانی رقابت خواهند کرد؟

در حوزه انتخابیه مرودشت رقابت بین سجادیان و عبدالهی است و در سوابق سیروس سجادیان فرماندهی اسبق نیروی انتظامی استان فارس نیز جانشینی مرکز مطالعات راهبردی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران و معاونت اطلاعات مرزبانی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران قید شده و در سوابق عبدالهی نیز جانشینی فرمانده سپاه فجر استان فارس در قرارگاه مسکن، مدیریت خدمات کارکنان سپاه فجر استان فارس، نمایندگی قرارگاه مسکن استان فارس در تهران، مدیریت بنیاد تعاون سپاه فجر استان فارس و مدیریت شرکت تعاونی فجر یاوران سپاه فجر استان فارس آمده است.

آمار و ارقام چه می‌گویند؟

استان فارس با ۳۷ شهرستان و حدود ۵ میلیون نفر جمعیت چهارمین استان پرجمعیت و وسیع کشور است که دارای ۱۵ حوزه انتخابیه بوده و ۱۸ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که تکلیف ۱۵ کرسی تاکنون مشخص شده و رقابت بر سر ۳ کرسی باقیمانده در دو حوزه انتخابیه ادامه دارد.

از میان ۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۸۲۲ نفر واجد رأی دادن در استان فارس در دور اول انتخابات در اسفند ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۹۸ هزار و ۹۶۷ نفر در انتخابات دوازدهم شورای اسلامی رأی دادند که چیزی نزدیک به ۴۳ درصد واجدین شرایط رأی دادن در استان فارس بود و در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان نیز حدود ۲۶ درصد واجدین شرایط رأی دادند.

گفتنی است کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی بدهند که قبلاً در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا در دور اول رأیی نداده باشند و از این رو کسانی که در دور اول در دیگر شهرستان‌های استان فارس که تکلیف نماینده آنها مشخص شده رأی داده باشند در این دور نمی‌توانند در این دو حوزه رأی بدهند.

کد خبر 6099569

دیگر خبرها

  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور