Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد جمالی زاده شبانگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اجرای طرح بیماریابی خانه به خانه از ۱۰ روز قبل در شهرستان های رفسنجان و انار با هدف شناسایی بیماران مبتلا به کرونا آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: پرسنل، عوامل مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت در روستاها و شهرهای این ۲ شهرستان به منظور پایش سلامت افراد تاکنون با ۶۰ هزار خانوار تماس تلفنی برقرار کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالی زاده ادامه داد: در این تماس ها ضمن دریافت اطلاعات سلامت اعضای خانواده به منظور شناسایی بیماران مبتلا به کرونا در خانواده ها، آموزش های لازم برای پیشگیری از شیوع این بیماری ارائه می شود.

وی تصریح کرد: نیروهای مراکز بهداشتی شهرستان های رفسنجان و انار از سرپرست خانوار شرح حال سلامت اعضای خانواده را مانند علائم تب و لرز، تنگی نفس، بیماری های زمینه ای کلیوی، قلبی و ریوی، بیماری های زمینه ای قلبی ریوی، تنفسی و کلیوی جویا می شوند.

جمالی زاده ادامه داد: همچنین در ارتباط تلفنی پرنسل بهداشتی با خانوارهای روستایی توصیه ها و آموزش هایی شامل رعایت نکات بهداشتی، نحوه خرید و مصرف نان، نحوه ضدعفونی خریدهای منزل، ضدعفونی و گندزدایی منزل به سرپرست خانوار داده می شود تا سطح آگاهی مردم از چگونگی انتشار ویروس کرونا افزایش یابد و بتوانند با این ویروس مقابله کنند.

وی تصریح کرد: برای شست و شو و ضدعفونی کردن اماکن پرتردد و عمومی رفسنجان نیز مواد گندزدایی به همت ‌شهرداری و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این منطقه تهیه و در اختیار خادمین موکب های اهل بیت (ع) قرار گرفته که در سه نوبت ۱۴ پمپ بنزین، پنج جایگاه پمپ گاز در شهر رفسنجان با نظارت نیروهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ضدعفونی شد.

جمالی زاده با اشاره به اینکه با رعایت نکات ساده این بیماری را شکست خواهیم داد اظهار داشت: همچنین طی این مدت در سه نوبت دستگاه های خودپرداز  در سطح شهر رفسنجان شست و شو و ضدعفونی شدند که این فعالیت ها ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه برای متولیان ۷۷ مسجد شهرستان رفسنجان آموزش های گندزدایی ارائه و این مساجد گندزدایی شده اند تصریح کرد: همچنین مراکز پرتردد، مراکز تاکسی های بین شهری، پارک ها، معابر اصلی شهر، فرودگاه، بوستان ها، وسایل ورزشی، امامزاده ها و سرویس های بهداشتی بین جاده ای، ایستگاه های اتوبوس، ترمینال مسافربری، اتوبوس ها و خط واحدهای درون شهری از جمله مراکزی بود که برای جلوگیری از شیوع کرونا گندزدایی و ضدعفونی شده است.

۳۴۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان‌ های رفسنجان و انار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان قرار دارند و خدمات بهداشتی و درمانی به این جمعیت ارائه می شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بهداشتی و درمانی تاکسی دانشگاه علوم پزشکی شهرداری مسجد بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رفسنجان و انار جمالی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص

محمد ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در برنامه روز جهانی تالاسمی در خصوص اقدامات صندوق بیماران خاص گفت: درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان بوده و هزینه آنها در بخش های غیر دولتی بر اساس بودجه صندوق بیماران خاص کاهش پیدا کرده است. 

ناصحی ادامه داد: بسته خدمتی جدید در بیمه سلامت از جمله بسته های جدید اوتیسم و کاشت حلزون تحت پوشش صندوق بیماران خاص قرار گرفته است. همچنین خدمات بیماران تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماران خاص است. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: اکنون تولد بیماران تالاسمی ماژور به حداقل و حتی در مواردی به صفر رسیده است.

او گفت: قیمت های جدید پس از دریافت از سازمان غذا و دارو در سامانه بارگذاری خواهد شذ تا بیماران مابه التفاوت قیمت جدید و افزایش یافته را نپردازند. برخی از بیماران نسبت به داروی تولید داخل حساسیت دارند که بیمه سلامت ۹۵ درصد از هزینه های آن را پرداخت می کند. 

ناصحی گفت: شش میلیون و ۶۰۰ هزار بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج را داشته ایم. بسته خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص بارگذاری شده و می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: ۵۳ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت بارگذاری شده و هزینه های دارویی و بستری آنها با پوشش بیمه سلامت در راستای اجرای نسخه الکترونیکی و کاهش پرداختی از جیب مردم ، پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: بسته های ارائه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارائه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماری ها است باید تعداد آنها با ارائه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شود‌.

وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارائه می شود.

ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت داد: انسولین های تزریقی  پر هزینه ترین داروها برای صندوق های بیمه گر بوده و داروی متفورمبن  دیابت پر مصرف تربن دارو برای بیمه ها است. 

وی بیان کرد: بیمه سلامت داروخانه ها را برای ماه اسفند سال گذشته  پرداخت کرده و در حال برنامه ریزی برای پرداخت فروردین هستیم.  بودجه بیمه سلامت افزایش ۶۹ هزار میلیارد تومان برای سال جدید داشته است. 

ناصحی ادامه داد: در بخش بستری سامانه سپاس به صورت الکترونیکی است و بیمه سلامت پرونده ها را برای ارزبابی به دقت رسیدگی می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • سراب سفره کوه سلسله
  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان
  • عملیات ساخت ۴ واحد آموزشی در شهرستان صومعه سرا
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند