Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی خواستار تفویض اختیار به شهرهای دارای فرمانداری ویژه شد و گفت: در این صورت بیشتر کارها در خود این شهرها انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان احمد انارکی محمدی امروز (شنبه 30 آذر) در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با محوریت بررسی روند تسهیل در توسعه شهرستان رفسنجان در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با اشاره به اینکه فاصله بخش خصوصی تا دولت بسیار است بیان کرد: ۳۷۴ شرکت در کشور وجود دارد که ۷۵ درصد آنها دولتی و سهم نظام و حکومت است که هنوز از بنگاه داری خارج نشدند و ۴۸۳ هزار میلیارد تومان بودجه شرکت های دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بخش خصوصی مظلوم واقع شده اما شرایط کشور تحریمی و جنگ اقتصادی بر کشور تحمیل شده از طرفی آنچه که امروز قول می دهند و بانک مرکزی عمل نمی کند نیز شرایط را سخت کرده است؛ سالانه 55 میلیارد دلار از ناحیه صادرات نفت و 47 میلیارد دلار از صادرات محصولات غیر نفتی ارز وارد کشور می شود که 4 میلیارد دلار آن در مورد صادرات محصولات کشاورزی است، برای وارد کردن ارز حاصل از صادرات پسته هم گفته اند که به هر نحوی باید این ارز وارد کشور شود چه از طریق کالا و چه از طریق سامانه های نیما و غیره.

 

وی ادامه داد: طرح بانکداری اسلامی که در کشورهای شرق آسیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال اجرا است و از سال 1362 در کشور به اجرا در نیامده که اخیرا" به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و قرار است اجرایی شود.

 

 

انارکی محمدی خاطرنشان کرد: پرداخت سود مرکب و سودهای ربوی هم که برای افراد سخت و دشوار است با پیگیری این مهم در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون اقتصادی مجلس قرار شد این سودها حذف شود و به ویژه شرکت هایی که تا سقف 4 میلیارد تومان و افراد حقیقی هم تا سقف 500 میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده اند برای بازپرداخت این تسهیلات با سود اولیه به بانک ها پرداخت کنند.

 

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به اجرای طرح انتقال آب از خلیج فارس به مرکز کشور اشاره و بیان کرد: آب خلیج فارس تا نیمه اول سال آینده به رفسنجان خواهد آمد، ایستگاه های بین راهی و آخرین ایستگاه پمپاژ این طرح در رفسنجان است و با اجرای این طرح 4.6 متر مکعب آب بر ثانیه در این مسیر به رفسنجان خواهد آمد.

 

 

وی افزود: شرکت های گل گهر و مس باید بیشتر به فکر توسعه منطقه باشند لذا بیشترین سود سهام این شرکت ها متعلق به دولت است پس برای توسعه منطقه بهتر است افراد و شرکت های سهام دار که پول خود را در بانک ها پس انداز می کنند برای سرمایه گذاری به کار گیرند که قطعا سود خوبی ضمن اشتغالزایی ایجاد می شود.

 

 

وی گفت: طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان بررسی و اجرا خواهد شد، 1800 هکتار زمین به این منطقه ویژه اقتصادی اضافه شده تا سرمایه گذاران بتوانند طرح هایی را اجرا و اشتغال و بهره وری و رونق اقتصادی ایجاد شود.

 

 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کشاورزان در سراسر کشور تاکنون 270 میلیارد تومان بابت بیمه باغات خود به دولت پرداخت کردند در حالی که تاکنون 1500 میلیارد تومان دولت از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی بابت خسارت به کشاورزان اعطا کرده است؛ پرداخت این سهم بیمه، برای شمال استان کرمان 70 میلیارد تومان بوده که یک ماه اخیر به حساب کشاورزان این خطه واریز شده است.

 

 

وی در بحث راه آهن هم تصریح کرد: در  آینده ده ها میلیون تن ذخایر از معادن استان کرمان استخراج می شود که نیاز به خط ریلی برای انتقال این ها به کشورهای خارجی داریم؛ 5 خط ریلی هم اگر در مسیر یزد، کرمان و جنوب شرق کشور راه اندازی شود باز هم کمبود خط ریلی داریم اما مجوز راه اندازی خط ریلی احمدآباد- انار- رفسنجان- کرمان اخذ شده است.

 

 

انارکی محمدی با اشاره به اینکه تفویض اختیارات به شهرهایی که فرمانداری ویژه دارند به ویژه رفسنجان؛ اعطا شود تا بیشتر کارها و امورات در این شهرها انجام شود؛ خاطرنشان کرد: 1400 حلقه چاه کشاورزی در انار و رفسنجان وجود دارد که با توجه به اینکه از سال 53 حفر چاه کشاورزی در کشور ممنوع شد اما در این دو شهرستان تعداد چاه ها افزایش یافت و در حال حاضر نیز 35 چاه غیبر مجاز در رفسنجان و انار داریم.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد انتخابات کانون های فرهنگی هنری مساجد شب یلدا خطبه های نماز جمعه نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد انتخابات مجلس خطبه نماز جمعه روزنامه خسارت خشكسالي کشاورزان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است

به گزارش خبرگزاری مهر، «کایهان ترکمن اوغلو»، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران که در رأس هیأتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص روابط و همکاری‌های فی مابین دو کشور گفت‌وگو کرد.

وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش‌های انسانی داشته اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش مؤثر دارند.

امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور، روند مناسبات در حوزه‌های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده رؤسای جمهور دو کشور گسترش مناسبات بویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری‌های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رئیس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی مؤثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت مؤثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویاً محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

کایهان در ادامه با اشاره به روند رو به رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر رؤسای جمهور دو کشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه و آقای عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشتند.

کد خبر 6100062 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • هلال احمر دارای سرمایه عظیمی است
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • ۱۰ هزار قطعه زمین در اختیار متقاضیان نهضت ملی مسکن قرار می‌گیرد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان